FLY&BIKE TOUR

3 yötä Hotel Enzian Landeck Itävälta ja 2 yötä Hotel Condor San Vigilio Dolomiiteilla ja viimeiset 2 yötä Hotel Grizzly Itävallan Corinthiassa. Sisältää 3 opastettua retkeä, yksi/hotelli, 7 vrk puolihoito ja BMW R1250 GS 8 ajopäiväksi 1 henkilö/1h huone/1 pyörä. Alkaen 2190,00€ (Hinta ei sisällä lentoja) 2 henkilä/2 h huone/1 pyörä. Alkaen 2.790,00€ (Hinta ei sisällä lentoja) Ajovarusteet: Kaikilla matkoilla käytetään omia henkilökohtaisia ajovarusteita (kypärä, asu, kengät ja hanskat). Vuokraamolla ei ole tarjolla ajovarusteiden vuokrausta. AulaToursin kautta voi ostaa ajovarusteita Allrightin valikoimasta.
  • Moottoripyörävalikoimassa on BMW:n runsas mallisto. Pyörissä on mukana sivulaukut, joihin sopii viikonkin matkatavarat. Malleihin S1000R ja RnineT malleihin ei sivulaukkuja ole mahdollista saada. Pyörä ovat uusia, sen vuoden mallistoa, milloin olet lähdössä matkalle.

  • Matkoilla käytämme 4 tähden Hotelli Enziania Landeckissa Itävallassa sekä 4 tähden Hotelli Condoria Italian Dolomiiteilla San Vigilionessa. Hotel Enzian on virallinen BMW Motorrad Test Ride hotelli. Hotellilta löytyy kesäsesonkina noin 20 pyörää, jotka ovat BMW:n testimalleja sekä Rukan ajoasuja ja Schubertin kypäriä vuokralle. Tämä mahdollistaa pyörämällin vaihdon joksikin ajopäiväksi pientä korvausta vastaa.

  • Hinta sisältää myös 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, illallisen ja "kypäräoluet".

Usein kysyttyjä kysymyksiä