ALPEN TOUR VOL.X

Exclusive AlpenTour Vol. X matkat ovat kestoltaan 4-5 päivää, yleensä torstaista sunnuntaihin tai perjantaista maanantaihin. Minimi ryhmäkoko on 6 motoristia/3 pyörää. Retken hinta sisältää 4-5 ajopäivän moottoripyörän vuokran vakuutuksineen 600-1200€ omavastuulla (RT, GT ja GTL 1200€), 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, lounaan, illallisen, "kypäräoluet", polttoaineet sekä oppaan jokaiselle jopäivälle (alkoholittomat juomat ruokailujen yhteydessä). Ajovarusteet: Kaikilla matkoilla käytetään omia henkilökohtaisia ajovarusteita (kypärä, asu, kengät ja hanskat). Vuokraamolla ei ole tarjolla ajovarusteiden vuokrausta. AulaToursin kautta voi ostaa ajovarusteita Allrightin valikoimasta. Retken hinta alkaen 1.550 €/ henkilö, kyytiläiseltä alkaen 790 €. (Hinta ei sisällä lentoja, vuokraamon 30€ käsittelymaksua)
  • Moottoripyörävalikoimassa on BMW:n runsas mallisto. Pyörissä on mukana sivulaukut, joihin sopii viikonkin matkatavarat. Malleihin S1000RR ja RnineT malleihin ei sivulaukkuja ole mahdollista saada. Pyörä ovat uusia, sen vuoden mallistoa, milloin olet lähdössä matkalle. Omavastuut vahinkotapauksissa 600-1200€

  • Matkoilla käytämme 4 tähden Hotelli Enziania Landeckissa Itävallassa sekä 4 tähden Hotelli Condoria San Vigilionessa ja Hotelli Mondscheiniä Eggenissä Italian Dolomiiteilla San. Hotel Enzian on virallinen BMW Motorrad Test Ride hotelli. Hotellilta löytyy kesäsesonkina noin 20 pyörää, jotka ovat BMW:n testimalleja sekä Rukan ajoasuja ja Schubertin kypäriä vuokralle. Tämä mahdollistaa pyörämallin vaihdon joksikin ajopäiväksi pientä korvausta vastaa.

  • Hinta sisältää myös 3-4 vuorokauden hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, lounaan, illallisen ja "kypäräoluet".

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder

Usein kysyttyjä kysymyksiä